angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Känd mental status...

Publicerad 2011-04-18 10:36:07 i Allmänt

I lördags klev vi upp tidigt för att göra hundar och oss i ordning för en tur tilll SK Eskilstuna. Det va dags för J-kullens MH.
Jimmy fick gå med Jaxon eftersom jag inte är lika rörlig längre.

Är nöjd med pelleplutt, han lekte och besvarade kontakt, han sket fullständigt i lilla bytet vilket jag personligen tycker är bra eftersom jag inte vill ha en hund som drar på vilt.
Avståndsleken svarade han på och försökte dra sig till men när Jimmy släppte honom galopperad han lungt ut, inte med den fart man kunnat tro, han besvarade hennes lek.
På dumpen gjorde han en stor undanmanöver men gick fram när Jimmy stod framför och sen sket han i den.
Skramlet, liten undanmanöver men han var så nära att gå fram själv men gick fram helt när Jimmy gått halvvägs. Spökena va det läskigaste han nånsin sett, han visade flera hotbeteenden hela tiden och höll samma avstånd till dom hela tiden, tog dom ett steg så backade han ett steg.  Han vågade inte komma fram förrens Jimmy klätt av båda spökena. Sen lekta han igen och skotten va inga problem.
Konstigaste dagen i den lilla hundens liv ;-).

Kenzi va med och fick en promenad i skogen med Jimmy.
När vi kom hem åkte vi ner till hamnen, det va ju så fint väder så vi hade hoppats på att kunna äta i bodarna men allt va stängt så det blev korvkiosken. Kenzi va med såklart och hittade en kompis  att prata med, en liten pojke (2 bent) på kanske 2 år.
När vi kom hem fixade vi på tomten, ställde ut buren i skuggan så Kenzi kunde ligga i den men se det va inte uppskattat så hon va med ute och busade i flera timmar, fattar inte hur hon orkade.
Fick mkt gjort, jag städade klart gräsmattorna från bajs och skräp, gjorde rent dammen (nu luktar inte Jaxon dypöl längre) och krattade löv. Jimmy fortsatte täta under staketet, det är lite högt på vissa ställen så Åffi har kunnat ta sig ut, men nu är det så tätt så inte ens den lilla valpen kommer ut.

I går fortsatte vi på tomten, nu är staketet klart och gräsmattorna, gången och altanerna är städade. Alla utemöbler är på plats så vi satt och mös i solen. 

Vi har haft en helt underbar helg, bara dom stora hundarna som inte fått göra så mkt. Men ,men det har inte gått nån nöd på dom, dom har myst i solen i hundgården och busat lite på tomten.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela