angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Jaha....

Publicerad 2011-01-27 09:52:21 i Allmänt

Händer fortfarande inte så mkt på hundfronten. Vi letar ridhus men det är inte det lättaste, enda tiderna man får e på dagar eller tidiga helgmornar. Som sagt, en egen inomhushall vore perfekt.

Jaxon och Åffi har varsin favoritleksak, Jaxon har stulit sin själv vilket säkert bidrar till värdet på den. Han har stulit den hemma alltså. Vi har alla produkter till företaget på hyllor i ett rum hemma och nån gång har vi glömt stänga dit och då har så klart en liten slyngelnos hittat dit.

Här är Jaxons käraste ägodel:


Åffi som egentligen aldrig haft så stort föremålsintresse har nu hittat en leksak som hon inte släpper, den är med vart hon än är.


Quest älskar ju allt man kan leka med så han e inte så brydd. Tycker vi att den är rolig så tycker han den är rolig.


Åffi har förresten börjat med en knasgrej. Så fort man varit på toa så ska hon in efter en och lyfta på locket, 2 ggr måste hon lyfta innan hon e nöjd. Knasfia, precis som hon måste kolla så vi verkligen spolat.


10 minus ute idag, jag som vill att snön ska försvinna NU!!! Men det ska visst bli plusgrader från och med i morgon.

Nu ska jag snart ut på lunchprommis med Jaxon i Hanveden, i kväll tänkte vi försöka träna lydnad hemma på infarten, i morgon ska jag passa Chelsea och i helgen tänkte vi köra sök med alla hundar så dom får springa och använda huvudet.


Full Fart mot Helgen....

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela