angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Lydnad

Publicerad 2011-06-15 10:01:36 i Allmänt

Igår åkte vi till klubben direkt efter jobbet, va klar med alla hundarna till kl 19, gissa om det va skönt att va klar så tidig.

Jimmy körde igenom Quest i lydnaden igen och det gick bra, lovande inför skärgårdscupen :-). Lite tugg på apporten men det tränade vi på sen och fick bort (för tillfället i allafall). Rutan gick bra och ställandet gick bra men när han sen skulle köra det igen så hade Quest glömt. Körde om och då satt det.

Jimmy tränade apportering med Åffi och hon va riktigt taggad och tjuvade och höll som berget, Jimmy kunde kampa ordentligt med apporten, den va till och med roligare än belöningen.

Jaxon fick komma ut och träna på ingångar. Sen tränade vi även på hoppet och det börjar bli bra, kastar ut bollen- kommenderar hopp- han hämtar och hoppar tillbaka. Bara för några gånger sen så fattade han ingenting ;-). Avslutade med att träna inkallning. Måste bli lite mer konsekvent med lydnadsträningen nu så vi kommer nån vart, han känns lovande min prins.


Va på kalas i helgen, 2 av mina favorit pojkar har precis fyllt år och till den ena hade mamma önskat sig bestick i form av maskiner. Jaha vart hittar man det då??? Googlade och hittade dom på en gång, riktigt coola så jag beställde ett set till pojken och ett sett även till oss, Lillsnorre lär ju oxå bli stor.


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela