angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Oj, oj va tiden går.

Publicerad 2011-09-26 20:19:24 i Allmänt

Herregud va tiden går fort, var ju jättelänge sen jag skrev nåt.
Mkt har hänt sen sist, både roliga och ledsamma saker.

Quest har varit lite upp och ner i sina knän. Han var bra ett tag men är nu sämre igen så han har tagit det ganska lugnt i några veckor.
Första helgen i juli tävlade Jimmy honom på Skärgårdscupen i Lkl 2 och dom kammade hem det sista första priset för LP2 med kanon poäng och blev 3:e bästa Nynäsekipage med 2st SM-förare framför. Tycker det var starkt jobbat. Tyvärr så vart han halt igen efter den tävlingen och har varit det till och från och mest till nu på sistonde.

Vi har haft sommaruppehåll från skyddet och det var behövligt för hundarna, båda har gått så  bra nu när vi börjat igen.

Kenzi vart inte bra i hasen så vi har varit till 2st ortopeder. Sist var vi på Strömsholm och där gjorde dom magnetröntgen och det var inte så roligt. Hon har 2 lösa benbitar i hasen varav den ena benbiten är ett fäste för ett ledband. Hon har en tillväxtstörning i sina bakben. Benen växer fel och pga felbelastningen har benet gått sönder. Hon har även redan förändringar i armbågarna, 7 månader gammal.
Så himla tråkigt på en så fin hund.
Så nu sitter vi här ledsna och försöker komma fram till vad som bli bäst för henne. Ska vi chansa på att hon blir smärtfri av en operation så hon kan gå hemma och skrota eller ska vi låta henne slippa? Vad mår hon bäst av? Hon e ju så glad och pigg och visar aldrig att hon tycker det är jobbigt, svårt beslut!

Men till nåt roligt. Nu är magen änligen borta. Den 2:a augusti föddes vår älskade son Bastian. Han är såååå fin och go. Han blir snart 2 månader och det händer grejer hela tiden, Han blir starkare och starkare. Men det bästa är när han tittar på en och spricker upp i ett stoooort leende. Då smälter mammahjärtat och man blir så lycklig.
Han har redan fått börja vänja sig vid att hänga med på våra hundgrejer.
Vi arrangerade en hundutställning på vår hemmaklubb i lördags och då var han så klart med. Han satt i bärsele på min mage hela dan och sov nöjt, fick väcka honom för mat. Fick peta på honom i bland för att se att fortfarande levde men det gjorde han ju, han sov bara så gott :-).

Jimmy är pappaledig på måndagar så idag har han fått ta Bastian själv medans jag cyklade Jaxon en sväng. Medans Jag var på BVC fick Kenzi en promenad och Quest vilar. Nu är Åffi med Jimmy på klubben, han håller kurs ikväll.

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela