angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Äntligen :-)

Publicerad 2012-02-19 18:09:41 i Allmänt

Nu är det bara lite småfix kvar i groventren. Golvet blev fogat i går så i morse skruvade vi upp klädhängare, flyttade in dubbelgarderoben och monterade plåthyllan. Det blev riktigt bra. Nu ska det siliconas på några ställe och det ska upp fler hängare, sen är det nog klart.
Så nu kan vi ha 2 skitiga hundar där och 2 skitiga hundar i hallen, så får dom mer plats.
I morgon röjer vi ut det sista i Bastians rum så vi kan måla där. Det tar sig, vi närmar oss slutet :-).

I dag var vi på årsmöte på klubben oxå, gick snabbt och smidigt. Jag blev vald till Vice ordförande och Jimmy blev kvar i valberedningen.

Nä nu blir det soffhäng med min son en stund medans Jimmy spelar bandy.

6 dagar kvar :-).

//

Mys!

Publicerad 2012-02-18 09:14:34 i Allmänt

Tänk om man va ligga glad och pigg som min son när man slår upp dom blå. Att mötas av ett stooort leende är så underbart.
Vi ligger å myser i sängen än. Bastian ligger å klappar på mig, klappar händerna och vinkar när jag vinkar. Rycka mamma i håret e kul oxå.

Snart ska vi upp och äta frukost och göra oss i ordning för en dag på klubben. Hela helgen går i klubbens tecken, tyvärr inte så mkt för hundarna, mest möten.
Tror jag hursom tar en promenad med Bastian och nån av hundarna upp dit.
Häxa får övningsåka bil med husse.

//

Vårkänslor !!!

Publicerad 2012-02-17 17:06:46 i Allmänt

Idag har jag vårkänslor! Solen skiner, det droppar från taken och fåglarna kvittrar.
Längtar tills det går att spåra igen.

I tisdags var det som vanligt massa sim.
Bastian var på babysim och han fick dyka 3 ggr. Skönt att han inte är rädd för vatten.
På kvällen var det Quests tur. Han fick simma lite lättare i dag. Fyra intervaller, 3,5+3,5+3,5+3,5. Nästa gång blir sista, innan jag och Bastian åker. Ska se vilken dag som blir bäst att fortsätta på sen.

Annars så har hundarna fått jobba i snön och kört uppletande. Quest känns ganska fin just nu.

Hexa och Bastian kommer bli bästisar :-), just nu ligger dom på golvet och leker tillsammans.

//

Nu händer det grejer.

Publicerad 2012-02-13 20:13:51 i Allmänt

Ja, nu händer det grejer.
Var på Ikea i går och köpte grejer till groventren och Bastians rum. Golvet i groventren är snart klart så om några dagar kan vi inreda där :-), och när det är klart så kan vi tömma Bastians rum så vi kan måla väggarna där. När dom är målade kan vi inreda det. Kanske det hinner bli klart innan vi åker, annars har ju i för sig Jimmy nåt att göra när han blir själv ;-).

Bastian kan sen några dar tillbaka ta sig fram långa sträckor på golvet. Han börjar bli så stor, jag hinner inte med. Han kryper efter hundarna och ska pilla på deras tassar. Det lyser bus om hela ungen just nu, stackars mig när han blir ännu mer mobil ;-). Han kommer bli en buse som ser till att mamma inte får en lugn stund, sele och koppel? Ja tack!!!

Häxa fick komma ut i skogen i dag, och helt plötsligt hittade vi på en gris. Var väl inte så jättekul till en början men när hon väl nosat på den var den inte farlig längre. Ska tillägga att det va skinn och huvud från ett dött vildsvin. Träningen av den blivande jakthunden har börjat.

På em idag var en tjej här och visade Kirby, en ganska häftig men dyr städapparat. Efter dagens visning är jag inte säker på om jag har lust att sova i sängen nå mer, yääkkkk!!!!!

//

Årlig hälsokoll!

Publicerad 2012-02-08 19:25:46 i Allmänt

I måndags hade vi massor på schemat, först var vi på Babycafet. Bastian tycker det är mysigt med alla andra småttingar och sångstunden är höjdpunkten. Vi provade även öppnaförskolan i fredags, han var fascinerad av dom äldre barnen som busade runt.
Senare på måndagen var det dags för veterinären, tur man har stor bil så alla hundar får plats. Häxa vart väldigt åksjuk stackarn :-(.
Häxa vaccinerades och klämdes lite på.
Jaxon blev oxå klämd och lyssnad på, frisk som en nötkärna.
Quest var mkt bättre i sina leder men han har ont i musklerna i ryggen och höftböjarna. Skönt att jag och Morten tycker lika och att jag får det jag känner bekräftat. Förhoppningsvis kommer han få laserbehehandling oxå, för att släppa på det sista i ryggen.
Åffi blev klämd och lyssnad på, hon hade visst haft sönder sina P4or. Den ena måste bort och kanske även den andra. Tur att man gör en årlig koll på dom så sånt här upptäcks, vi hade missat det och hon har inte visst nåt. Har ingen aning om hur eller när det hänt.
Tillbaka om nån vecka för åtgärd, Quest ska oxå få en genomgång av tänderna då.

Sen var det bara direkt från veterinären och hem, lämna några hundar och vidare till ridhuset. Hade bara Jaxon med men jag hann få så ont i huvudet så det blev ingen bra träning.

I går var vi på babysim igen och idag fick dom dyka, det va spännande :-), han blev inte alls skrämd. Sen fick dom flyta i en simring och simma efter leksaker. Efter badet åkte vi till gammelfarmor och gammelfarfar.
På kvällen var det Quests tur att simma. 5 intervaller varav dom två sista vänd mot rampen, 3+3,5+3,5+3+2,5.

Idag skulle vi egentligen på bio men Bastians kompis vart sjuk så det blev en hemma fixar dag. Jag har målat i pannrummet- numera groventren. Ska målas en gång till sen ska golvet läggas och efter det ska det inredas. Snart klart med andra ord:-) !

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela