angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Mycket sim blir det!

Publicerad 2012-01-24 22:45:21 i Allmänt

Eftersom jag va iväg till Åkers förra tisdagen så sköt vi ju på Quests simning till i fredags. Han simmade 3+3 och avslutade 3+2 vänd mot rampen. Han verkade trött när vi kom hem men verkar ha tålt träningen för han vart inte sämre.

Igår var vi i ridhuset och tränade lydnad. Jimmy körde igenom BH-provet med Åffi och hon gick riktigt bra.
Jaxon fick träna linförighet med bakdelskontroll, sättande o läggande och avslutade med att klättra. Klättra verkar vara roligt, han klättrar gärna på eget bevåg.
Nä just det, vi avslutade faktiskt med platsliggning och han låg lugnt och stabilt.

Ikväll var det dags för Quest att simma igen. 3+3+4+3+4,5. Han fick simma mkt fram och tillbaka för att aktivera bakbenen ordentligt.

Häxa har fått övningsåka bil idag eftersom hon blir så åksjuk. Vi måste ju kunna ta med henne på allt vi hittar på och Jimmy ska ju ha med henne på jobbet men som det är nu hinner dom inte upp på motorvägen förrän hon blir sjuk. Stackars plutt.
Nu fick hon åka i bak med Quest medans jag åkte runt på våra vägar här hemma och det gick bra. Hon dreglade lite men inget kräks👍.

Jag och Bastian har oxå badat, idag var andra gången på babysimmet. Han tycker det är så roligt! Plaskar med händerna och sparkar med fötterna så det stänker över hela oss. Idag tränade vi på att vända bebisen från rygg till mage och tillbaka. Sen la vi dom på rygg och dom fick flyta med stöd av våra händer. Blev även mera slalom i olika varianter och avslutade med lek. Han blir nog som mamma- ett vattendjur!

//

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela