angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Årlig hälsokoll!

Publicerad 2012-02-08 19:25:46 i Allmänt

I måndags hade vi massor på schemat, först var vi på Babycafet. Bastian tycker det är mysigt med alla andra småttingar och sångstunden är höjdpunkten. Vi provade även öppnaförskolan i fredags, han var fascinerad av dom äldre barnen som busade runt.
Senare på måndagen var det dags för veterinären, tur man har stor bil så alla hundar får plats. Häxa vart väldigt åksjuk stackarn :-(.
Häxa vaccinerades och klämdes lite på.
Jaxon blev oxå klämd och lyssnad på, frisk som en nötkärna.
Quest var mkt bättre i sina leder men han har ont i musklerna i ryggen och höftböjarna. Skönt att jag och Morten tycker lika och att jag får det jag känner bekräftat. Förhoppningsvis kommer han få laserbehehandling oxå, för att släppa på det sista i ryggen.
Åffi blev klämd och lyssnad på, hon hade visst haft sönder sina P4or. Den ena måste bort och kanske även den andra. Tur att man gör en årlig koll på dom så sånt här upptäcks, vi hade missat det och hon har inte visst nåt. Har ingen aning om hur eller när det hänt.
Tillbaka om nån vecka för åtgärd, Quest ska oxå få en genomgång av tänderna då.

Sen var det bara direkt från veterinären och hem, lämna några hundar och vidare till ridhuset. Hade bara Jaxon med men jag hann få så ont i huvudet så det blev ingen bra träning.

I går var vi på babysim igen och idag fick dom dyka, det va spännande :-), han blev inte alls skrämd. Sen fick dom flyta i en simring och simma efter leksaker. Efter badet åkte vi till gammelfarmor och gammelfarfar.
På kvällen var det Quests tur att simma. 5 intervaller varav dom två sista vänd mot rampen, 3+3,5+3,5+3+2,5.

Idag skulle vi egentligen på bio men Bastians kompis vart sjuk så det blev en hemma fixar dag. Jag har målat i pannrummet- numera groventren. Ska målas en gång till sen ska golvet läggas och efter det ska det inredas. Snart klart med andra ord:-) !

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela