angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Nu händer det grejer.

Publicerad 2012-02-13 20:13:51 i Allmänt

Ja, nu händer det grejer.
Var på Ikea i går och köpte grejer till groventren och Bastians rum. Golvet i groventren är snart klart så om några dagar kan vi inreda där :-), och när det är klart så kan vi tömma Bastians rum så vi kan måla väggarna där. När dom är målade kan vi inreda det. Kanske det hinner bli klart innan vi åker, annars har ju i för sig Jimmy nåt att göra när han blir själv ;-).

Bastian kan sen några dar tillbaka ta sig fram långa sträckor på golvet. Han börjar bli så stor, jag hinner inte med. Han kryper efter hundarna och ska pilla på deras tassar. Det lyser bus om hela ungen just nu, stackars mig när han blir ännu mer mobil ;-). Han kommer bli en buse som ser till att mamma inte får en lugn stund, sele och koppel? Ja tack!!!

Häxa fick komma ut i skogen i dag, och helt plötsligt hittade vi på en gris. Var väl inte så jättekul till en början men när hon väl nosat på den var den inte farlig längre. Ska tillägga att det va skinn och huvud från ett dött vildsvin. Träningen av den blivande jakthunden har börjat.

På em idag var en tjej här och visade Kirby, en ganska häftig men dyr städapparat. Efter dagens visning är jag inte säker på om jag har lust att sova i sängen nå mer, yääkkkk!!!!!

//

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela