angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Nu vart det vinter!!!

Publicerad 2012-12-05 07:28:39 i

På bara några dagar gick det från plusgrader och så mkt regn att vägarna svämmat över till många minusgrader och snöstorm.
Snacka om att det vänder fort.

Ligger i sängen och laddar... Stor dag i dag. Bastian ska börja på dagis. Om vi kommer dit vill säga.
Blåser och snöar massor.
Jag ska vara med idag men tror det kommer gå galant. Han är ju inte direkt blyg och ängslig ;-). När vi var där och hälsade på klev han bara rakt in och började leka, precis som han gjort på öppna förskolan.

I måndags var vi till hägnet med Häxa igen. Vi startade henne i hägnet hon jobbade i sist. Där jobbade hon bra med dom i kanske 40 min innan vi bröt henne för att testa ett större hägn med större grisar. Och det här hägnet var större! Först kände vi att vi tagit oss vatten över huvudet. Men hon hittade tillslut på dom och fick upp dom. Här inne jobbade hon i mer än en timme. Jätteduktig var hon. Jag stod i kanten på en äng där jag fick se henne jobba. På slutet fick hon upp grisarna och fick fast dom i en vik i hägnet. Jimmy smög dit och ställde sig längs staketet och tittade. Häxa jobbade med dom en bra stund innan dom bröt sig loss. På väg ut ur viken gjorde den ena grisen ett utfall mot Jimmy, vände bara nån meter innan. Häxa har hela tiden legat en bit bakom grisarna men nu verkade hon bli förbannad och låg precis bakom och kunde ha bitit dom i rumpan om hon velat.
Ett riktigt bra arbete av sessan i snö och 10 minusgrader.
Så klart har hon inte hunnit få nåt täcke ännu så en handduk fick tjänstgöra instället medans vi skrittade av.

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela