angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Första inlägget :-)

Publicerad 2010-08-24 16:28:30 i Allmänt

Johopp.... Då har  även vi skapat en blogg.
Har ju bara fört dagbok på våra träningar tidigare, men nu blir det alltså i bloggform istället. Och det blir säkerligen lite mer än bara hund nu oxå.

Har ju inte skrivit i dagboken på hela sommaren, kan bero på att vi inte gjort nåt ???
Efter diverse tjat från olika håll bestämmde vi oss för att vi skulle gifta oss... Kanske var dax efter 12 år, inte vet jag !???
Sagt och gjort planerade vi vårt bröllop på 1 månad och 1 vecka. Kom på massa saker hemma som vi ville ha klart innan dess så all vår lediga tid gick åt till planering och bygge. Resulterade bla i en ny altan med tillhörande grillstuga (bara skalet på stugan dock), en bar på gamla altanen, målning av garaget och ytterligare en mängd småsaker som inte är lika tydliga att notera.
Under den här perioden fanns det inte så mkt tid över till annat så hundarna fick en välförtjänt semester. Dom har nästan uteslutande skuttat runt på tomten, på sin höjd har vi gått ner till sjön för ett dopp i det blå.
Verkar inte som att det gjorde dom så mkt eftersom det även varit ganska varmt.

Men sen nån vecka tillbaka börjar hundträningen ta fart igen, Åffis skydd börjar nu, Jaxon har oxå fått starta i skyddet och Quest har börjat en karriär som rapporthund.

Vi har stora planer, får se om tiden räcker till.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela