angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Ringträning och skydd

Publicerad 2010-08-27 13:58:02 i Allmänt

I onsdags åkte vi till Enköping för att ringträna Jaxon. 2 pass blev det och han var jätteduktig. Det är ju första gången för honom men han bara knatade på i ringen även när han gick först. Ställa upp honom gick oxå kanon, han accepterade tandvisning och stod helt stilla när han blev uppställd.

I går var det skyddsträning i Enköping och både Åffi och Jaxon fick köra varsitt pass. Åffi fick rondera femman för att sedan bevaka i sexan men hon hade visst glömt bort hur man skulle bete sig i skulet ;-), så F växlade henne och tränade bevakningar ute på planen. Efter några växlingar låg hon riktigt fint i bevakning :-) och hittade rytmen. F och H säger att hon snart e klar för en etta, gäller att ligga i med lydnaden nu bara :-0.
Jaxon då, han imponerade..... Gick i kudde och bet fint och hårt. Skallde som bara den och skallet blev mörkare och mörkare (i början lät han som en liten flicka ;-) ). F kunde inte hålla sig utan var tvungen att kolla hur han reagerade på en hotbild och Jaxon skallade honom rakt i fejjan. Avslutade med att F backade med kudden höjd och jag släppte Jaxon så han fick springa ikapp och bita, inga problem. Han gick i fint och bet hårt.  Duktiga pluttas!!!! Ska bli så roligt att jobba med honom.

Innan skyddet fick Quest och Jaxon varsitt lydnadspass oxå, Quest fick träna metallapprtering och Jaxon tränade följsamhet och han var riktigt aktiv.

Idag då?... blir lugnt. Tror fröken A.H smittade mig igår så nu e jag oxå sjuk. Måste ta det lugn så jag inte e sjuk på kursen nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela