angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Skydd

Publicerad 2010-08-25 08:09:15 i Allmänt

Var på klubben i går kväll för träning med skyddsgruppen. Var bara Jaxon som fick följa med, dom andra fick stanna hemma.

Jaxon fick bita i kudden och han biter bra, fullt nästan varje gång och hårt. Han har fattat att man måste skalla för att få igång bytet och han kampar bra nu. Tidigare höll han mest och hängde med men nu jobbar han bakåt.

Det ska läggas mkt tid på att bygga upp hans kondition igen och att få igång ett riktigt driv i honom. Han har ju varit sjuk och inte gjort nåt på länge. Tycker att han e lite seg i lydnaden, men det kan ju bero på att han inte har ordentlig kondition och heller inte lärt sig att ha intensitet, men det ska det bli ändring på .

Sitter på jobbet nu, började redan halv 7 så vi kan dra vid halv 4. Ska svänga förbi Åkers och vaccinera en valp och sen bär det av mot Enköping för ringträning. Vi har 2 utställningar planerade för lillplutt.

Åffi ska ju Koras snart men hon e nog på väg in i löp. Hon har tappat all päls och e så kramsjuk, alla tecken på att löp e på gång.

Nope nu ska jag sätta fart och få klart med alla papper på jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela