angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

1 vecka sen

Publicerad 2010-10-07 11:42:17 i Allmänt

Oj så tiden går, har knappt suttit ner på 1 vecka.

I lördags hade hundarna tråkdag, dom fick en promenad tidigt på morgonen för sen bar det av till Avesta, hundarna fick stanna hemma.
Min bror gifte sig i en Kyrka i Avesta, kanonfin cermoni, sen bar det av till Torsåker för bröllopsmiddag/fest. Torsåker ligger nånstans mellan Avesta och Gävle, en bit att åka och ännu längre hemväg, men vad gör man inte för att dela sin brors stora dag :-).

Hemma sent om sider och upp tidigt igen nästa morgon, helt sänkt???? Mmmmm. Jimmy for iväg och höll kurs och jag packade in hundarna och drog till södertälje för att göra exteriörbeskrivningen på Åffi. Det gick galant (efter en lååååång väntan) så nu är Åffi officiellt KORAD :-).
Grattis oxå till Enzo och syster Ålivia som även dom fick en godkänd exteriör.
Och framför allt tack till M och A som alltid ställer upp för oss och våra hundar <3

När vi var klara där vid nångång efter 12 åkte jag till klubben hemma och mötte upp Jimmy. Hundarna fick sig en genomkörare i lydnad. Jaxon fick träna följsamhet och inkallning. Åffi tränade platsliggning och linförighet, hon gick kanon bra trots att hon redan vart ute och gjort endel och trots att Quest var ute. Quest fick träna frittfölj och fjärren. Sen avslutade vi med att busa på agilityplanen med Quest och Åffi, dom lekte följa John i tunnlarna. Framför allt Quest älskar tunnlarna, han sprang runt-runt.

Sen hann vi med en bit mat innan det var dags att möta upp våra träningskamrater för Rapportträning. Jättekort sträcka men det vart kanon, hundarna tvekade inte en enda gång och vi körde tävlingsmässigt med tid, framföringssträcka, tystnad och allt annat som krävs. Blev riktigt lyckad. 

I måndags höll Jimmy kurs och hundarna fick en promenad med Linnea och Chelsea. I tisdags höll jag kurs, men igår bestämde vi att vi inte skulle göra nånting, hundarna fick roa sig själva ute, Jimmy packade inför jakten och sen satt vi i soffan resten av kvällen. Så sköööönt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela