angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Lydnad, skydd och valpkurs.

Publicerad 2010-09-08 09:43:29 i Allmänt

Var upp till klubben tidigt så vi skulle hinna träna våra egna hundar innan kurser och skydd.
Jimmy tränade Åffi, han körde igenom henne i linförighet, läggande och ställande bla. Hon höll ihop riktigt bra idag, hon fick gå långa sträckor och det krävdes inte mkt för att hon skulle hänga med och va allert.

Jag tränade Quest, började först med budföring så han fick springa av sig energi, först till husse- både synlig och dåld och sen fick Jennie agera mottagare och det gick bra även fast han funderade över vart husse tog vägen.
Sen gick vi över på vittringsapporten, la först ut en dold pinne för att få in honom på rätt spår. Sen fick Jennie hjälpa till, jag la ut 2 pinnar och när Quest tänkta ta fel pinne så fick hon neja honom.  2 försökt behövdes sen började han nosa på dom. Kändes som att vi kom en bit på det momentet idag, han tuggar ju väldigt på pinnarna men den träningen får vi ta vid sidan om. Sen körde vi hopp-apport, han utförde momentet bra men hopptekniken hade han glömt hemma verkade det som. Avslutade med några skiftningar i fjärren och dom fick han till riktigt bra, friaföljet kändes oxå bra.

Jaxon fick bita i kudden, fokus på att skalla igång bytet. Han skallar bra nu.
Jag fick släpa honom till bilen, han tyckte inte att han var klar, de e ju så roligt.

Sen hade vi andra träffen på valpkursen, måste säga att alla våra ekipage e riktigt duktiga. Men tiden rinner iväg och vi hann inte riktigt allt vi tänkt. Känns att det är nytt att hålla kurs, tycker inte att jag hittade flytet när vi pratade belöning inne. Men det kommer väl...

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela