angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Sjuk....

Publicerad 2010-09-30 15:13:33 i Allmänt

Har precis börjat krya på mig. Jobbade mån-tis förra veckan och har sen varit hemma tills idag.  Har varit helt sänkt med feber, halsont, fruktansvärd hosta och huvudvärk. Hundarna har inte fått så mkt mer än rastning i hundgår´n och på tomten.

Jag och 4 till i RUS anordnade en utställning på Nynäs BK i lördags. Ganska kämpigt sista veckan med tanke på hur mkt det är att göra innan en utställning och att jag var sjuk. Kan säga att jag borde stannat i sängen på utställningsdagen, men tack och lov var vi ganska många funktionärer så det gick ganska bra ändå.
Vi ställde ju även själva, lillplutt Jaxon. Han fick HP och blev BIR  och BIG-3 valp. Han e så fin skruttas =).
Även denna utställning blev lyckad och folk verkade nöjda.
Det gick bra även för Irroz trots hans vilda uppförande i ringen ;-).
Direkt efter utställning bar det av hem för en snabb dusch och klädbyte för att sen sticka till landet och fira Oves födelsedag. Trötta och möra blev det inte sent hem.

På söndan sov vi länge (för att vara oss), åt frukost på Kondis och sen fick Jaxon en promenad. Som sällis hade vi Linnea och Chelsea. Oj så kul hundarna hade, Chelsea hängde med sina pirayatänder i Jaxons man, svans och ben hela promenaden. Dom fick turas om att vara lösa eftersom vi inte ville ha en mosad Chelsea med hem, Jaxon e ganska mkt större än henne. Men han var så försiktig så en stund på slutet fick dom leka lösa och Jaxon fick ett spunkryck och bara sprang, Chelsea hängde på och bet Jaxon i haserna. Kan ni se bilden framför er - en stor, fumlig, ung schäferhane som springer så fort benen bär samtidigt som han drar in bakbenen under sig för att komma undan att bli biten i haserna. Ser ganska kul ut när han springer med bakbenen nästan framför frambenen. Vi skrattade så vi grät =). Linnea nämnde även nåt om att Chelsea inte tycker om vatten och gegga, jag kan nu meddela att min gris har lärt henna älska vatten och gegga. Dom hittade ett lerigt dike som dom rejsade i, Chelsea hade lera över hela sig ;-). Hehehehe.....

I tisdags innan valpkursen tränade jag med Quest- vittring, metallapportering, fjärr och frittfölj. Vittringen gick så där, han kopplade inte på nosen ordentligt.. Men allt annat var en fröjd att träna, han gick såååå bra.
Jimmy körde igenom Åffi oxå, hon gick skitbra trots att Quest var ute samtidigt. Dom körde igenom BH-provet och hon höll postition och kontakt hela tiden. Den här lilla damen arbetar bäst understimulerad ;-).

Igår fick Quest springa några korta rapportsträckor i skogen och sen åkte husse och Jaxon till klubben. Jaxon hade skött sig bra.

Ikväll bär det av till Salem för skyddsträning.
Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela