angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Påsken...

Publicerad 2011-04-29 21:26:40 i Allmänt

I torsdags efter jobbet packade vi med oss och hundar för att tillbringa helgen i Mora, Lovely :-). 4 dagar ledigt att bara lata sig på, och vilket väder vi fick. Hundarna har varit ute hela dagarna, dock inte fått springa som dom vill utan tillsyn då varg och björn smyger precis intill husknuten. Vi har haft ca 23 grader varmt och stålande sol hela helgen så vi vart något svedda i skinnet ;-).

Vi hade med oss Hampus och Jennie med Leo (ridgeback). Kenzi har fått vara med Leo mkt i helgen, han e en väldigt försiktig unghund och dom har funkat så bra ihop.

Under helgen har vi förutom att tjejerna latat sig i solen och killarna fällt träd åkt ut på markerna och kollat efter djur, hundarna har fått spåra och bada och vi har varit in en sväng till Mora.
En helt underbar påsk med andra ord.

Åffi fick ett ganska kort spår med godis i varje steg, höll henne sen kort med halsband och koppel mellan frambenen, jobbar mkt på att hon ska dra ner på tempot och gå mer i kärnan, gick ganska bra.

Jaxon fick nog sitt längsta spår hittills, godis i vart tredje steg och 2 vinklar. Han spårade så bra :-).


Nu i veckan har jag varit på praktik på Redog i Västerås, det har varit riktigt kul och nyttigt, ska dit lite senare för mer praktik.
Nästa vecka är det sista steget i min utbildning till Cert. Hundfysioterapeut, lite läskigt ;-).
Måste bara göra klart projektarbetet och klara sista tentan, sen e jag klar.Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela