angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Tillbaka till verkligheten!!!!

Publicerad 2011-01-11 09:27:46 i Allmänt

I går började verkligheten igen, slut på 3 veckors semester, suck....

Drog tidigare från jobbet för en genomgång av hundarna hos våran superveterinär :-) på Veterinärboden.
Quest är geggig i ögonen igen och han kissade även blod för en vecka sedan, så vi bokade in oss för vår årliga hälsokontroll. I början av varje år gör vi alltid en genomgång av hundarna, kläm och känn och blodprov. Tycker det är bra att hålla koll så man vet att hundarna är friska och man upptäcker förhoppningsvis saker i tid om det skulle vara något.

Jaxon passade vi på att röntga och alla leder såg kanonfina ut, bara att vänta på resultatet på Hunddata. Det borde gå ganska fort då bilderna mejlas in. Annars så hade han fina värden och frisk som en nötkärna.

Quest har ögoninflammation igen och något förstorad prostata men ingen fara, även han hade fina värden och är frisk i övrigt.

Åfelia fanns inget att anmärka på, fina värden och även hon frisk som en nötkärna.

Skönt!!!

Det har blivit lite varmare och snön har börjat töa. Jag älskar snörika vintrar men nu får snön och isen gärna försvinna så man kan sätta igång hundarna ordentligt. Taggad till tusen!!!!!!!!!!! Hundarna har inte tränat sen i höstas mer än nåt kort litet pass i köket och det märks att även dom e sugna på att börja arbeta igen. Som det är nu finns inga bra ställen att träna på, för mkt snö eller glanis för lydnad och för mkt snö i skog och på åker för att spåra. Våren vart e du?

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela