angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Dopp i det blå

Publicerad 2011-06-12 19:59:54 i Allmänt

I torsdags var det skyddsträning i Salem.

Först fick Quest komma ut och träna lydnad, husse körde igenom honom och det gick så bra så nu har jag anmält dom till Skärgårdscupen :-).

Åffi tog jag ut och tränade plats med, just nu tränar vi på att vara lugn och stabil fast det är mkt runt omkring. Lämnar bara i kopplets längd men lägger henne istället tex bara några meter ifrån gruppen eller i närheten av dom andra som tränar. Hon ser trygg ut nu, börjar kännas bra, hade ju problem med att hundar vid ett par tillfällen gick fram till henne i höstas vilket gjorde att både hon och husse blev lite nervösa men nu e vi påväg tillbaka.

I skyddet så började vi med att träna bevakning med Jaxon, F kände att vi behövde kliva fram ett steg och inte bara nöta samma gamla. Jaxon kopplade fort och höll sig lugn och trygg, arbetade riktigt fint. MEN, va stark han e, jag orkar nästan inte hålla honom längre.

Åffi, gick oxå bra. Såg inte hela det passet men hon hade varit lydig och ronderat utan tjafs. Hon såg ut att bita fullt oxå.

I helgen har Kenzi och husse varit i skogen och gjort bus, hundarna har fått bada och rasa av sig på tomten.
Nu ikväll gick jag och Jennie ner till sjön med Leo och Quest. Quest simmade som en tok men Leo e en liten fegis. Även vi tvåbenta fick ett ryck och klädde av oss och hoppade i. Det va riktigt varmt i vattnet, måste ha vart över 20 grader, najs =).

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela