angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Dalarna

Publicerad 2011-10-13 14:40:39 i Allmänt

Snart dags att åka hem, tror det blir i morgon.
Tycker om att vara här, synd att det e så mkt Björn och varg, man vågar sig inte så långt ut.

Dagarna går men det är tungt, saknar henne så :-(.

Hundarna e ute hela dagarna, skäller som tokar på allt som låter. Är ju mkt rörelse i skogen nu och jakthundar som skäller på byten.
Har tränat med dom lite och Jaxon har hittat positionen nu. Idag var han till och med het på apporten och vi kampade om den.

Annars myser vi mest medans killarna jagar och försöker att inte tänka så mkt men det är svårt.
Försöker även hitta en ny kull så Jimmy får sin jakthund nån gång. Men det är inte så lätt, finns inte så mkt att välja på och vi vill hitta hundar utan massa sjukdom och konstigheter. Nu får det räcka med sjukdom och skador.
2st av 6 hundar är hittills friska/hela, inte så bra odds. Har sista året många gånger känts som man vill ge upp, orkar inte hur mkt som helst. Vore skönt med lite medvind nu.

Ska trots allt bli skönt att komma hem och förhoppningsvis orka komma igång ordentligt och satsa på dom friska hundar vi har.
Bastian ska så klart oxå få massa tid, på lördag ska vi gå på mässan Underbara Barn.
Det händer så mkt nu, han e vaken stora delar av dagen, han skrattar och pratar. Det bästa han vet är att träna på att stå, han e stark nu och står länge. Han börjar vända sig från rygg till mage och när han ligger på mage orkar han hålla upp huvudet längre och längre stunder.
Min älskade lilla unge, samtidigt som jag vill ha honom så här liten längtar jag tills han e så stor att han uppskattar att göra saker, vill gå på djurparker och andra barngrejer som Legoland, Astrid Lindgrens Värld och sånt.

//

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela