angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Tar det aldrig slut????

Publicerad 2011-10-05 13:51:28 i Allmänt

Kan inte allt få flyta på och va enkelt en liten stund bara????

Bilen som fortfarande inte är helt klar, stått på verkstad sen februari!!!!!!!! Den va klar för några veckor sen sa dom, skulle bara in på Nissan verkstad för att koda datorn. Men det var visst nåt som inte va rätt så nu e den på verkstan igen för åtgärd. Vi skulle ju ha den med till Dalarna nu i helgen för att bilfirman vi köpte den på ska få sälja den åt oss eftersom jag aldrig någonsin tänker äga en Nissan igen efter hur dom har betett sig mot oss. Hoppas dom blir klara för på lördag eller söndag åker vi.

Tisdag förra veckan  när jag cyklat Jaxon, kissar han blod, veterinären med nästa hund! Känns som vi inte gör annat än springer hos olika veterinärer, ger mediciner och rehabiliterar hundar just nu. Som tur va inget allvarligt med Jaxon, medicin mot urinvägsinfektion och fick även en kur mot noskvalster för hundarna.

Quest har ju sitt vanliga med knäna så han tar det lugnt nu. Upptäckte häromdan att han även fått nån infektion mellan två tår i bak. Svullen och varm i tassen och upp en bit på benet.

Pratade en sista gång med ortopedkirurgen om Kenzi igår och han ger henne max några månader efter en operation innan hon kommer få ont av artros i sin hasled.  Blir ingen operation utan hon kommer få somna :-(. Det känns så fruktansvärt jobbigt! Men vill inte utsätta henne för en operation om hon ändå kommer få ont så snart.

Never ending story med allt just nu.

Vi försöker hålla igång oss själva och dom hundar som går och framför allt njuta av Bastian.

Det har blivit lite träning, i torsdags åkte jag själv till Salem med Åffi och Bastian. Bastian satt i bärselen hela kvällen. Körde igenom BH-provet med honom på magen och Åffi kändes riktigt fin. Ska byta kommando på sättandet, det är för likt stå, hon lyssnar bara på ssss:et och står därför oftast. Vill byta till ett kommando utan S i för att minska risken för ihopblandning. Sen fick Bastian köra sitt första skyddspass.Det gick bra, F var snäll så jag behövde inte jobba så mkt med Åffi utan han jobbade henne mkt i ärmen.

Nästa vecka är vi i Dalarna, Jimmy ska jaga. Vi ska ta det lugnt, njuta och rå om varandra för att sen starta om på nytt när vi kommer hem.

Bit ihop eller bryt ihop?
Jag säger bryt ihop, för att sen återkomma starkare!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela