angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

1 steg fram och några tillbaka :-(

Publicerad 2012-04-25 05:19:57 i Allmänt

På Bagis igen då. Quest har varit orolig och loj hela natten. När jag kände på honom för nån timme sen tyckte jag att magen kändes hårdare.
Eftersom han mår sämre åkte vi in med honom igen. Visade sig att han gått upp 2 kg sen kl 15.30 igår och väger nu 38,4 mot hans normala 34.

Dom kan ju inte göra så mkt på nätterna. Det dom kunde göra var att lägga in honom men det kommer bara göra honom stressad och eftersom dom ändå inte kan sätta in nån mer behandling så valde vi att stanna kvar i bilen utanför. Han är lugnare o tryggare där och händer det något är vi 10 meter från dörren.
Veterinären som har hand om honom och som utbildar sig till hjärtspecialist börjar kl 7 så vi stannar så vi kan hugga henne direkt hon kommer för att se vad vi kan göra.

Hon ändrade ju hans medicinering igår och satte in en till vätskedrivande medicin men det hjälpte inte utan nu har han ju ännu mer vätska i buken :-(.

Så jäääävla orolig för min hund!!! Har svårt att tro att det kommer sluta bra.

Kommentarer

Postat av: jankan

Publicerad 2012-04-25 17:33:56

hejsan Kära kusin gör ont o läsa de som hänt o hur hårt de e en låter går livet vidare. hoppas att ni mår bra iallafall. har ni fått nån diagnos på hunden? ja skickar ialafall ett par styrke kramar från oss här i dalarna

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela