angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Glad Påsk

Publicerad 2012-04-05 19:38:36 i Allmänt

Tänk va olika det kan vara, förra påsken var vi i Dalarna, då satt vi ute och solade i bikini, nu lovar dom snö :-(.
Hoppas det inte kommer hit! Vill ju passa på att njuta av våren och fixa lite utomhus nu när Jimmy oxå är hemma några dar. Men, men, den som lever får se.

Spårade med hundarna igår och det har ju gått bättre om man säger så.
Åffi fick ett icke förarspår, hon tappade bort sig i första vinkeln och sen hittade hon inte på ordentligt igen. Bröt och la ett nytt spår till henne som gick mkt bättre. Slutsats: mer träning, spårläggare som vet vart spåret går ska följa med.
Jaxon fick oxå ett icke förarspår, han har inga problem att byta spårläggare, däremot hade han problem med vinden och svävade ut en del. Men han jobbade på och löste spåret.

Idag var vi bort med Häxa till en kompis och lät henne kolla av hans grisåtel och sen tog vi en promenad i skogen. Var ute nästan 2 timmar, var en trött tjej som ligger och sover fortfarande. Bilresan gick ganska bra den oxå. På vägen dit mådde hon lite illa och dreglade lite och kräktes en gång men hon var pigg och alert när vi var framme. På vägen hem låg hon lugnt och vilade, bra avslut :-).
Bastian var med och satt i bärselen så mina ben har fått jobba ordentligt idag. Han tycker det är så mysigt att va ute så här och satt och snacka och jollra hela promenaden.

Igår var jag och Jimmy på bio :-). Bastian lämnade vi till Linnea och Mange.
Vi såg American Pie -Reunion, riktigt rolig, blev många härliga skratt.

//

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela