angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

Kkkkkkaaallllllt!

Publicerad 2012-01-31 21:42:10 i Allmänt

Så i slutet på januari kom vintern. Precis när vi installerar nytt värmesystem och har haft värme och varmvatten avstängt några dagar. Kkkkkaaaaallllt!!!
Men nu e värmen på igen.

Häxa växer så det knakar och hon blir 12 veckor på torsdag. På måndag e det dags för ett veterinärbesök och bli vaccinerad. Vi gör även den årliga hälsokollen på dom andra tre.

Igår var det träning i ridhuset.
Jaxon gick riktigt bra, fina svängar och vändningar. Sättande och läggande under gång börjar bli rakare. Nöjd med hans temperament och driv.
Jimmy körde igenom BH-programmet med Åffi och hon arbetade oxå väldigt bra med mkt driv. Kikade på olika datum idag och anmäler snart ;-).

Nu ikväll var det dags för Quest att simma igen. Han var lugnare än han brukar vara. Idag blev det fem intervaller. 3,5+3,5+3,5 och sen 3+3 vänd mot rampen. Han jobbar bättre nu när han får simma från sida till sida i poolen, han måste använda bakbenen då.
Nu ligger han och sover i soffan, nöjd kille.

Jag och Bastian har oxå badat i dag. Han tycket fortfarande att det är lika roligt. Idag har dom fått "simma" efter en leksak. Vi höll dom på mage i vattnet och när dom sparkade med benen så förde vi fram dom mot leksaken. Sen fick vi även hälla vatten över huvudet på dom för att träna på att hålla andan, för nästa gång ska vi prova på att dyka.
I morgon ska vi på 6månaders kontrollen, hoppas han får en OK stämpel även denna gång :-).
Hans första två tänder är förresten på väg upp och jag har bytt från liggdel till sittdel på vagnen, han börjar bli stor!
//

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela