angelusgsd

German Shepherd, the best ever!!!

=)

Publicerad 2012-06-08 12:32:39 i Allmänt

Idag var vi tillbaka på Bagis för kontroll av Häxas skada. Känns mkt bra då det har läkt fint, finns ingen ledfyllnad och hon haltar inte. Dom tog bort stygnen men tyckte att vi skulle fortsätta med antibiotikan i en vecka till för säkerhets skull.
Känns så j-la skönt.

Vi har ju klurat, funderat och letar efter vad hon kan ha gjort sig illa på. Jimmy har ju gått igenom allt med en spray som gör att blod lyser blått, och tro mig den fungerar, men hittar inget.
Det mest troliga är att hon måste ha stått mot gallret och åkt igenom på nå vis. Hon hade ju skador på båda frambenen.
Vi har nu hittat en hundgård med lodräta rör istället för rutorna, där finns det inte så mkt att fastna i. Nu bygger vi om hundgården och sätter plank längs hela baksidan och byter ut sektionerna i fram, mellan och på sidan till dom nya sektionerna.

Häxa går ju bara korta koppelpromenader än så länge och vi utför PROM på leden. Längtar tills vi kan börja sätta igång henne ordentligt och ge henne dom bästa förutsättningarna hon kan få för att hålla så länge som möjligt. Blir bla sim när såren läkt ordentligt.

Dom andra två har ju fått träna endel. I tisdags cyklade jag Åffi upp till klubben och bara lekte lite med bollen däruppe. Tränade apportering, lägganden och fot med Jaxon. Han går bara bättre och bättre =). Sen cyklade jag Jaxon hem.

I går var vi på träning i Salem där jag fortsatte med samma lydnad som i tisdags och apporteingen börjar lossna.
Åffi och Jimmy var oxå duktiga. Åffi apporterade bla 1 kg apporten över ett fullt A-hinder.
I skyddet kändes Jaxon rätt lugn och behaglig, trots att han tydligen fått lite skit sist. Han kanske förstod budskapet ;-).
Åffi var lite busig med sin husse i skyddet.

Annars så har schäfrarna cyklats, promenerats och badat i sjön.

Lillbus Bastian blir bara större och större. Han började krypa på alla fyra för typ 2 veckor sedan och nästan samtidigt började han våga släppa taget och ta några steg utan stöd. Det sker oftare och oftare för varje dag, är nog inte långt kvar nu =).
I måndags var vi i kyrkan på Babycafets avslutning. Markus och Ava kom oxå dit och Bastian och Ava har funnit varandra. Nu pussades dom igen =). Dom är så otroligt söta!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AngelusGSD

Här skriver vi om vårt liv med våra 3 schäfrar, den lilla Laikan och våra två barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela